Un copac pentru fiecare casa

Un copac pentru fiecare casa - o campanie marca BioResursa.ro

Oferim gratis cate un copacel Paulownia, Campanie BioResursa.ro

 

Prin campania noastră  vrem să pornim instinctul de “grija pentru natura noastră” în fiecare dintre noi și să sădim copăcei Paulownia.

Datorită încălzirii globale, omenirea se confruntă din ce în ce mai mult cu o serie de fenomene climatice care pun în pericol viața locuitorilor.

De la inundații și calamități pana la zile toride, de la ploi acide pana la furtuni și tornade în anumite părți ale globului, de la topirea ghețarilor din zona Alaskai pană la afectarea hranei de zi cu zi – toate acestea sunt elemente negative provocate de despăduririle în masă, efectuate în ultimii ani pe Terra, mai precis în perioada 2001-2010 care reprezintă deceniul cu cele mai ridicate temperaturi și cel mai activ din punct de vedere al ciclonilor tropicali din bazinul Atlanticului de Nord, conform unui raport al Organizației Meteorologice Mondiale.

În decursul ultimilor ani, pădurile din țara noastră au fost devastate atât legal, dar mai mult ilegal, ajungându-se să se facă emisiuni care să arate furtul din spatele “poveștilor” cu care ne mint responsabilii Ocoalelor Silvice. Un astfel de reportaj a fost relatat în detaliu de Știrile PRO TV, pentru vizionare click aici

La urmărirea materialului și a altor reportaje efectuate de echipa emisiunii România, Te iubesc! ne-a cuprins un sentiment de milă pentru țara noastră care așteaptă neputincioasă să fie distrusă de cei care sunt la putere.

Prin campania noastră “Un copac pentru fiecare casa” dorim să aducem un plus de aer curat în fiecare curte din proprietatea fiecărui roman care se simte patriot și ține la țara lui. Îndemnăm prin această campanie, dezvoltarea spiritului horticultorului român și înființarea cât mai multor plantații de Paulownia.

Campania “Un copac pentru fiecare casa” începe din lunile Iulie – August 2015, deoarece răsadul va fi gata de plantat în curtea dumneavoastră și presupune următoarele aspecte:

» Am pregătit în 12 martie, la germinat, în aceasta prima campanie 2000 de semințe de Paulownia Elongata

» Am efectuat tratamente de fertilizare și tratamente foliare și cuticulare pentru a ajuta plăntuțele să aibă o creștere sănătoasă.

» Înainte de furnizarea răsadurilor le vom face aclimatizarea plăntuțelor, acest proces crescându-le imunitatea înainte de a fi plantate în terenul final.

» Costul unui copăcel Paulownia prin campania “Un copac pentru fiecare casa” este GRATIS, dvs achitând doar taxele de curierat și ambalarea, în cazul în care se alege trimiterea prin curier, iar în cazul când se ridică direct de la noi, nu vă costă absolut nimic.

» Comanda unui copăcel prin aceasta campanie o puteți realiza din magazinul nostru.

LE: Campania 2015 s-a incheiat la 31 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *