Transportam marfa in Bucuresti si alte judete!

Transport marfa national cu 3,5 to

Societatea noastra pune la dispozitia tuturor clientilor, fie persoane fizice cat si persoane juridice autoutilitare de 3,5 to in vederea transporului rutier de marfuri generale pe raza Municipiului Bucuresti, dar si catre judetele invecinate.

Transportam marfa in Bucuresti si alte judete!

Transportam marfa in Bucuresti si alte judete!

Si pentru ca sitm cat de important este ca marfa dvs sa ajunga la destinatie va oferim urmatoarele servicii conexe:

Rapiditate!

Soferii nostri cunosc Municipiul Bucuresti mai bine decat taximetristii si va pot transporta marfa cu rapiditate la destinatie.

Experienta!

Cu o experienta de 22 de ani in domeniul transporturilor de marfuri generale, consideram ca soferii nostri isi duc la bun sfarsit task-urile zilnice.

Siguranta si profesionalism!Transport marfa paletizata Danfoss

Datorita experientei, soferii nostri va vor transporta in cele mai bune si sigure conditii marfa dvs, fie ea paletizata sau nu, iar bena este carosata crescand astfel siguranta marfurilor dvs. fata de utilitarele cu prelata. De altfel, pentru siguranta atat a soferilor nostri cat si a marfurilor dvs., avem autoutilitarele echipate cu cauciucuri noi, atat in perioada de iarna cat si in cea de vara, precum si inspectiile tehnice periodice la zi, schimburile de ulei si filtre, precum si asigurari obligatorii, fiind in perfecta legalitate atunci cand efectuam transportul pentru dvs.

Capacitate maxima si eficienta!

Noi, Bioresursa Prodserv Consulting SRL, am ales pentru clientii nostri numai autoutilitare care sa eficientizeze transportul de marfa, astfel incat clientii nostri sa isi poata transporta marfurile la capacitatea maxima a utilitarelor noastre. In acest sens, ca si capacitate puteti incarca pana la 21mc sau o masa totala utila de 2 to, dimensiunile benei carosate fiind urmatoarele:

  • ↗ L: 4,30 m
  • ↔ l: 2,10 m
  • ↑ H: 2,40 m

Utilitate!

Ca totul sa fie cat mai simplu si usor de manevrat, autoutilitarele noastre dispun de lift hidraulic ce poate ridica pana la 500kg. Dispunem de altfel si de transpalet si chingi profesionale pentru ca toate la un loc sa ajute la o munca mult mai usoara si placuta utilizatorilor.

Tarife mici si competitive!

Ce ne face sa avem cele mai mici preturi? Faptul ca suntem neplatitori de TVA, astfel castigul se regaseste in buzunarul dvs., platind un pret cat mai mic fara a mai fi umflat de taxele suplimentare. Astfel, va prezentam lista noastre de tarife dupa cum urmeaza:

  • Curse locale Municipiului Bucuresti230 lei/cursa pret final.
  • Curse nationale cu plecare din Bucuresti1,5 lei/km pret final

Atentie! Retineti ca la aceste tarife nu aplicam TVA ca si concurenta!

Legalitate!

Ne place sa lucram in legalitate si pentru asta oferim factura fiscala pentru orice transport efectuat, tocmai ca dvs sa va puteti deconta cheltuielile, cat si pentru a justifica pretul unui transport corect!

Clienti fideli!

Ne respectam clientii fideli care apeleaza la noi sau care ne recomanda catre alte societati pentru a lucra cu noi, astfel oferim in acest sens discount-uri foarte bune pentru clientii care au mai lucrat cu noi sau pentru cei care au mai multe transporturi de efectuat si au nevoie de mai multe zile ca autoutilitarele noastre sa fie la dispozitia lor.

Contracte si parteneriate!

Suntem disponibili pentru a incheia diferite contracte si parteneriate in domeniul transportului, fiind deschisi la orice fel de negocieri, oferind intotdeauna promptitudine si profesionalism in vederea respectarii clauzelor contractuale.

Transport de marfuri fragile!

Tocmai datorita experientei si profesionalismului soferilor nostri, transportam pentru clientii nostri inclusiv marfuri fragile, precum marfurile companiei Grundfos (pompe submersibile), companiei Essilor (instrumente de optica medicala) sau companiei Producton (imprimante, tablete, laptopuri, telefoane etc)

Persoana de contact!

Pentru mai multe detalii privind efectuarea transportului marfurilor dvs., detalii de facturare, tarife si altele ne puteti contacta la:

Nr de telefon: 0762-285.273 – Constantin Cristian – Administrator
Email: office@bioresursa.ro

Clienti!

 

Nume client Localitate Logo
DB Schenker Logistics România Bucuresti  DB Schenker Logistic Romania
Producton.ro Bucuresti  Producton.ro
 Danfoss.ro Ilfov, Popesti-Leordeni  Danfoss.ro Ilfov, Popesti-Leordeni
 Electromagnetica SA Calea Rahovei, Bucuresti  Electromagnetica SA Bucuresti
 Cora Bucuresti  Supermarket Cora
 Grundfos Complex S-Park, Bucuresti  Grundfos
Essilor Anchor Plaza Office Building, Bucuresti  Logo Essilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *