Printre strategiile si obiectivele companiei noastre tinem sa evidentiem urmatoarele aspecte:

1. Dezvoltarea unui mediu propice

La ora actuala avem o minisera in care am crescut copaceii Paulownia de la solar imdsamanta pana la rasad si au ajuns la clientii nostri. Ca si obiectiv principal, avem in vedere achizitionarea unui solar profesional in care sa crestem intr-un mediu propice rasadurile de arbori Paulownia, sa imbogatim solul prin imprastierea cu ingrășământ agricol natural, rezultat în urma fermentării lente a diferitelor resturi vegetale și animale, amestecate cu unele substanțe minerale, un compost fertil, foarte necesar cresterii in cele mai bune conditii a rasadurilor.

2. Achizitionarea de utilaje

Ca sa marim eficienta dorim sa achizitionam o motosapa pentru a efectua afanarea terenului din solar si pregatirea acestuia in vederea repicarii rasadurilor.

3. Infiintarea unui sistem de irigatie prin picuraresistem irigatie prin picurare

In vederea cresterii de calitate a rasadurilor avem nevoie de un sistem de irigatie profesional care sa asigure apa zilnica necesara rasadurilor.

4. Strategii de Marketing si Publicitate

Pentru a stimula cresterea vanzarilor avem nevoie de un sistem de marketing si publicitate bine pus la punct. In cadrul acestui capitol avem mai multe strategii de marketing printre care enumeram:

– campanii prin care oferim gratis marketingun copacel pentru fiecare casa” – campanie desfasurata si in cadrul anului 2015.
– promovare prin retelele de socializare, pagini de prezentare, concursuri
– campanii de publicitate platita prin Google Adwords & Facebook;
– impartirea de pliante si fluturasi cu cele mai importante detalii despre arborele viitorului;
– oferirea de discounturi clientilor nostri fideli sau partenerilor care trimit catre noi potentiali noi clienti;
– oferirea tuturor clientilor nostri certificate de garantie, de calitate si fito-sanitare, precum si instructiuni importante privind infiintarea si intretinerea plantatiilor de Paulownia.

5. Achizitia de terenuri agricole

Ca si obiectiv secundar in decursul urmatorilor ani dorim sa achizitionam terenuri agricole pe care sa le comasam in vederea infiintarii plantatiilor de Paulownia atat pentru recolta de biomasa cat si pentru cea de cherestea.

6. Dezvoltarea unui parc de distractii

Avem in vedere incepand cu anul 2020 sa infiintam un parc de distractii si totodata sa oferim posibilitatea tuturor clientilor si partenerilor nostri sa castige din acest proiect prin investitiile financiare pe care le pot face.

escalada park

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *