Garantie

Garantie30zile

Garantie infiintare plantatii Paulownia – Bioresursa

 

Știm cât de importantă este o garantie atunci când cumperi un produs sau un serviciu și ca orice firmă serioasa ne dorim ca toți clienții noștri sa aibă certitudinea înființării unei plantații sigure și profitabile.

Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o garantie pentru orice achiziționare de răsaduri de copăcei Paulownia de la noi după cum urmează:

 

 

1. Garantie la cumpărarea răsadului 

Orice contract va fi tratat cu seriozitate și responsabilitate de către firma noastră, iar la cumpărarea răsadurilor veți primi 3 (trei) documente:

A. Certificat de garantie  acesta va asigura o garantie pentru cantitatea de răsaduri  achiziționată, în sensul ca fiecare copăcel Paulownia va prinde viață atunci când se va face sădirea acestuia, doar dacă se vor respecta instrucțiunile de sădire asa cum se va prezenta în documentul predat și dacă solul corespunde cu cerințele de plantare ale răsadului de Paulownia.

B. Certificat de calitateacesta va asigura calitatea fiecărui copăcel livrat de către firma noastră. Răsadul va arata verde, viguros, dezvoltat în cele mai bune condiții pentru a fi sădit pe terenul dumneavoastră, fără boli ale plăntuței, aclimatizat înainte de a fi livrat astfel încât imunitatea răsadului sa fie cât mai ridicata pentru a avea o rata de 100%.

C. Certificat fito-sanitar – acest certificat va asigura proveniența copăcelului, respectiv soiul pe care dumneavoastră l-ați achiziționat de la firma noastră.

O alta garantie pe care o oferim clienților noștri este înlocuirea tuturor răsadurilor care nu s-au prins în următoarele condiții:

» dacă pH-ul solului este cuprins intre 5,8 și 7,3
» testul pH al solului trebuie făcut de către client, pe cheltuiala proprie, înainte de a se efectua plantarea propriu-zisa (Cost intre 15-30 lei în funcție de preturile practicate de organele abilitate din județul în care doriți să efectuați plantația)
» sădirea se face de către personalul nostru calificat;

Motto-ul nostru din acest segment al garanției este “Fiecare client trebuie să fie mulțumit!”

Dacă ai cumpărat răsaduri de Paulownia de la noi te rugăm să ne spui părerea ta despre serviciile oferite prin comentariul tău mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *