Cadoul perfect in viata

Să clădești o casă, să sădești un pom și sa faci un copil este “Cadoul perfect in viata”.

Casa – e acea locuință care îți da încredere în tine, îți oferă stabilitate, o prezență mai serioasă în tot ceea ce faci. Fie că e o casă din lemn, BCA, cărămidă sau materiale convenționale este un țel în viața oricărui tânăr. Chiar dacă unii moștenesc de la părinți sau bunici o casă, ar trebui ca în mintea lor să se declanșeze sentimentul de responsabilitate de a ridica o casă în viața lor, din propriile sale forte. Nu ma refer neapărat sa se muncească personal pentru ca nu toți suntem constructori și nu ne pricepem la toate, însă e bine dacă ajutăm, dacă ne interesează fazele lucrării și dacă ne expunem punctul de vedere, dorința de a amenaja sau a crea propria locuință după bunul nostru plac.Să ai propria ta casă este într-adevăr “cadoul perfect in viata”.

Cadoul_perfect_in_viata

Sa cladesti o casa, sa sadesti un pom si sa faci un copil

Să sădim un pom, un copac, un arbore este un alt sentiment de responsabilitate pe care trebuie să îl avem. In zilele noastre, atât la noi în țară cât și în alte tari (probabil), datorita defrișărilor intensive și lipsa de responsabilitate de a re-împăduri zona distrusă pentru valorificarea lemnului, a dus la destabilizarea climei planetei noastre.

Există organizații mondiale care fac cercetări asupra soluțiilor de bio-combustibil, tocmai pentru a salva planeta de la distrugere. Dumnezeu a creat-o pentru ca noi să avem grija de ea, să trăim în armonie și sa o dezvoltăm. Noi, locuitorii Terrei, nu am făcut în peste 2000 de ani decât să distrugem, fără să ne gândim la consecințe.

De aceea, este imperios necesar să sădim un copac și cu siguranță vom vedea efectele pozitive pe care “verdele” permanent al arborelui plantat de noi îl oferă planetei noastre. Ia-ți și tu responsabilitatea de a salva planeta, sădește un copac și ai grija de el, cu timpul te va răsplăti cu aer curat, stabilitatea solului și un viitor mai bun și mai calitativ din punct de vedere al oxigenului atât pentru tine cât și pentru copiii tăi. Așadar, să sădești un pom poate fi “cadoul perfect in viata”.

Nu în ultimul rând, să faci un copil. Aceasta este o responsabilitate necesară pentru oricine. A deveni părinte nu este nici greu, dar nici ușor, însă este o faza a vieții prin care trebuie sa trecem cu toții. Să vezi cum creste în burtica mamei sale, când împinge cu piciorușele sale, când face primii pași sau când gângurește te cuprinde un sentiment de mândrie de părinte și simți ca ai făcut cea mai bună alegere în viață. Acesta este “cadoul perfect in viata”.

  • O casa o clădiți în timp – îți trebuie bani.
  • Un copac îl sădești oricând – îți trebuie voință.
  • Un copil îl faci când ești pregătit – îți trebuie dorință.

 

Cu noi, poți schimba ordinea acestor trei target-uri în viata. Îți oferim copacul și nu doar la nivel de unul singur ci și la nivel de afacere din care sa scoți bani pentru a-ți construi casa ce îți va fi necesară pentru bunăstarea familiei pe care ți-o vei face când vei avea primul tău moștenitor – un copil.

Ce zici, ești pregătit/a să îți îndeplinești visul romanesc alături de noi? Poate fi “cadoul perfect in viata ta”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *