Afacere de familie

Puteti incepe chiar astazi o afacere de familie alaturi de noi. Fiind un partener de incredere ne dam toata silinta ca dumneavoastra sa fiti unul din cei mai multumiti clienti cu care colaboram in vederea infiintarii plantatiilor de Paulownia.

afacere de familie

Infiintarea unei culturi de Paulownia este benefica din mai multe puncte de vedere, si anume:

Longevitate.

Plantatiile de Paulownia efectuate de BIORESURSA PRODSERV CONSULTING SRL sau in colaborare cu firma noastra sunt longevive, se pot lasa mostenire copiilor si chiar nepotilor, de aceea o putem numi afacere de familie. Este o afacere cu plante perene, care prin valorificarea lemnului dupa perioade egale va vor aduce satisfactii financiare enorme. Reprezinta un mare avantaj colaborarea cu noi atat pentru dumneavoastra ca si client, cat si pentru noi ca firma distribuitoare de rasaduri de arbori Paulownia, iar aceste avantaje le puteti regasi in tab-ul urmator “Parteneri de incredere“.

Parteneri de incredere.

Consideram ca avantajele unei afaceri ies la suprafata atunci cand exista un parteneriat de incredere, pentru ca doar simtindu-ne increzatori in colaboratorii nostri vom putea spune ca avem o afacere de familie. Pentru a avea succes atat noi cat si dumneavoastra am pregatit o serie de beneficii pe care vi le punem la dispozitie, precum: certificate de garantii, certificate de calitate, certificate fitosanitare, sadirea arborilor de o echipa bine initiata si profesionista, garantarea inlocuirii oricarui copacel care nu s-a prins, lucrari de intretinere ale culturii dupa perioada de sadire, pana la valorificarea lemnului rezultat din plantatiile dvs atat ca biomasa cat si sub forma de cherestea.

Dezvoltare apicultura.

Daca tot vom transforma afacerea dvs intr-o afacere de familie  atunci sa ii mai adaugam inca un segment si sa o dezvoltam in paralel cu apicultura. Fie ca sunteti pasionat sau nu de apicultura, florile copacului Paulownia ofera un nectar nemaintalnit pe care albinutele il adora si din care fac o miere limpede, curata si de o calitate ridicata.[/tab]

Domeniu zootehnic.

Tot ca afacere de familie se poate dezvolta si segmentul de zootehnie ca sursa alternativa de venit. Va punem la dispozitie rasaduri de Paulownia care produc frunze foarte mari ce contin o serie de nutrienti importanti pentru ca acestea sa reprezinte furajele de baza ale animalelor. Ca ideea puteti creste animale de turma printre plantatiile dumneavoastra de Paulownia dupa ce arborii se lemnifica (pentru a nu manca din tulpinile acestora cand sunt verzi. Asadar, fie ca sunt ovine, bovine sau caprine, Paulownia ajuta prin frunzele lor la alimentarea nutritiva a animalelor dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *